Gode råd for et utstillingsvindu med wow-faktor

Utstillingsvinduet er butikkens visittkort, og du skal derfor ta ekstra godt vare på det. Det skal reflektere butikkens DNA og lokke kunder inn gjennom visuelt salg.

Av: Chili Publications Foto: Produsentene

Utstillingsvinduet er butikkens visittkort, og du skal derfor ta ekstra godt vare på det. Det skal reflektere butikkens DNA og lokke kunder inn gjennom visuelt salg.

For å gi denne effekten, må du naturligvis variere. Skift utstillingen i vinduet etter sesong, og oppdater med de nyeste varene og trendene. For å gi en helhetlig visuell opplevelse for kunden, kan du kombiner mote-og interiørtrender.

Her er noen av høstens sterkeste fargetrender, og tips til hvordan du kan bruke dem for å skape et inspirerende utstillingsvindu.

Mother Nature

Naturfarger som mokka, beige, rust, cognac og skinn, er noen av nyansene som står sterkt denne høsten. Klær i denne fargen, i kombinasjon med interiør i gull, sølv, stål og plexiglass, er lekkert.

Materialer som velour og silke, gjør seg spesielt godt sammen med disse brente tonene.

Kombiner gjerne også med okergult. Den gjør seg godt som back drop i et utstillingsvindu. Alternativt kan du bringe den inn i stylingen på utstillingsdukkene.

MOTHER NATURE: Naturfarger som mokka, beige, cognac og rust, er farger som står sterkt denne høsten. Kombiner gjerne med okergult. Foto: Produsentene

Dyreprint

En annen superviktig trend denne høsten er dyreprint. Det er en trend som alltid er tilstede, men denne sesongen er den mer gjeldende enn noensinne. Et helt vindu med bare dyremønster kan imidlertid bli litt for hektisk.

Bland derfor inn roligere, ensfargede plagg som sort og off white. Det er likevel ikke noe i veien å kombinere med friskere og sterkere farger for å skape wow-effekt. Årets interiørtrender er fargesterke, og en kombinasjon av knallrosa, oransje og lime, er perfekt sammen med dyreprint.

DYREPRINT: Dyreprint er sterkere enn noensinne denne sesongen. Sammen med friske farger, skaper du en wow-effekt. Foto: Produsentene

Tailor Made

Høstmoten henter inspirasjon fra skreddersøm, og gir spesielt rom for ruter. Dette gjelder både for herre- og damemote. Maskuline plagg i kombinasjon med kjønnsnøytrale interiørelementer, gjør stilen spennende for utstillingsvinduet.

SKREDDERSØM: Maskuline mønstre og farger, med en touch av glamour, gir assosiasjoner til Mad Men og vil garantert vekke oppmerksomhet. Foto: Produsentene

Det er flere elementer som gjør seg gjeldende når det kommer til interiør og dekorasjon. Det er glamorøst og skinnende tilbehør – som for eksempel en bartralle i gull. Fargene som gjelder er mahogni, skogsgrønn og midnattsblå, sammen med materialer som betong og metall. Alt sammen skaper en skreddersøm-stil, der magien ligger i blandingen mellom «støvete» materialer brukt på en delikat måte.