Bli med på suksessen

Texcon er Norges ledende samarbeidsgruppering for frittstående klesbutikker. Vår misjon er å gi medlemmene motivasjon, verktøy og trygghet for å følge sin lidenskap. Hvert år dominerer våre medlemmer oversikten over de mest lønnsomme butikkene i bransjen.


Texcon er basert på lokalt kremmerskap. Alle medlemsbutikker er forskjellige, rett og slett fordi alle jobber intenst for å tilpasse seg konkurransesituasjonen på det stedet butikken ligger.

Mange fordeler

I Texcon er vi kjent for å tilby medlemmene fremragende service , svært gode betalingsbetingelser og et bredt kvalitetssortiment fra svært mange attraktive leverandører. I tillegg fremforhandler vi svært gode avtaler for alt du trenger for å drive butikk – alt fra butikkinnredning og kassasystemer til regnskapstjenester og betalingsløsninger.

Soliditet og passion for faget

Texcon har fem viktige verdier som preger samarbeidet. Vi er økonomisk solide, og i tillegg vil du oppleve at kompetansen og seriøsiteten i kjeden er solid. En annen viktig verdi er lidenskapelig – felleskapet er sterkt preget av at alle er opptatte av mote, trender, kvalitet, bærekraft og etikk. I Texcon er vi sosiale – vi dyrker felleskapet, er solidariske med hverandre og legger stor vekt på å bygge en kundeorientert og samlende kultur. Det tillitsskapende er viktig. Vi er ærlige med hverandre og deler kunnskap med alle. Du vil også oppleve at du blir motivert av å bli med i samarbeidet. Vi heier på nye aktører.

Vi hjelper deg, slik at du kan fokusere på dine kunder og din butikk

  • Tilgang til attraktive og solide leverandører
  • Gode rutiner for fakturering og rapportering
  • Tilgang til kompetanse om tekstilfag og butikkdrift
  • Trendrapporter
  • Et sterkt fellesskap hvor vi heier på hverandre

Kjedekontoret

Texcons hovedkontor ligger på Skøyen i Oslo. Vi er seks mennesker som jobber iherdig for å gi alle medlemmene så profesjonell service som mulig.

Vi vokser

Texcon vokser stadig med nye butikker som hevder seg i sitt lokalmarked. Ta gjerne kontakt for en samtale om hvorvidt din butikk kan ha nytte av å bli med i samarbeidet. Ring meg på 958 95 936 eller send meg en mail til thomas@texcon.no.