Delta på gratis nettkurs innen ledelse

Trenger du en oppfriskning i regler rundt permittering, eller noen gode råd før kommende medarbeidersamtaler? Eller kanskje det har oppstått en konflikt på arbeidsplassen som følge av den siste tidens nye utfordringer? Finn nettkurset for deg her, og delta gratis med Azets.

NETTKURS: Delta på gratis nettkurs som gir deg gode råd hva gjelder permetteringer, medarbeidersamtaler og eventuelle konflikter på arbeidsplassen. Foto: Kobu Agency/Unsplash.com

De fleste arbeidsoppgaver sitter i fingertuppene, og du kan omtrent gjennomføre dem i blinde. Så er det andre oppgaver, som kun skal gjennomføres én eller to ganger i året, som kan være litt lettere å glemme.

Dette året har i tillegg vært ekstra spesielt for mange, og satt i gang mange uventede situasjoner for både ledere og ansatte.

Azets Insight AS er Nordens største økonomihus og spesialister på retail og kjedevirksomhet. De holder regelmessig kurs og seminarer på aktuelle temaer innen økonomi, lover og regler i næringslivet og spørsmål knyttet til lønn og HR.

Som en samarbeidspartner av Texcon, gir Azets Insight AS deg som medlem mulighet til å gjennomføre flere relevante nettkurs som kan komme godt med i disse tider – helt gratis.

Her er nettkursene:

Permitteringer

Hvordan er reglene i dag, hva har endret seg og hva må du som arbeidsgivere forberede deg på når du nærmer deg maksgrensene for permittering.

Siden mars har mange ansatte blitt helt eller delvis permittert. Reglene har blitt tilpasset i takt med regjeringens mange tiltak og den siste oppdateringen kom 1. november. Vi tar deg derfor med på en ny og oppdatert gjennomgang av permitteringsreglene, der vi forklarer det nye regelverket og hvordan dette vil påvirke din bedrift.

Dette lærer du på en halvtime:

 • Oppdatering permitteringsregelverk
 • Informasjon om ny arbeidsgiverperiode
 • Endringer i dagpenger for permitterte
 • Oppfølging av permitterte

Slik håndterer du en konflikt

Du får råd til hvordan du kan skape gode rammer for å håndtere konflikter som eskalerer på arbeidsplassen.

En konflikt er enten ødeleggende eller en kilde til utvikling og vekst. I dette webinaret får du en innføring i hva som er en sunn uenighet og når man når grensen for hva som er en skadende konflikt.

Du vil få tips og råd til hvordan du bør jobbe forebyggende og hvordan du kan håndtere en konflikt som har, eller kan komme til å eskalere.

Dette lærer du på en halvtime:

 • Hvor går grensen mellom en uenighet og en konflikt
 • Hva bør du som arbeidsgiver gjøre og hvordan går du frem?
 • Forslag til gode rammer og rutiner for håndtering

Tid for medarbeidersamtale?

MEDARBEIDERSAMTALE: Medarbeidersamtaler er et verktøy du har for å gi medarbeiderne de beste forutsetningene for å nå sitt fulle potensiale. i kurset får du gode råd. Foto: Cathryn Lavery/Unsplash.com

God oppfølging av medarbeidere er essensielt for motivasjon og engasjement. Bli med på webinar og finn ut hvordan du kan gjøre medarbeidersamtaler om til et nyttig verktøy.

Er du en av de som synes medarbeidersamtalen er meningsløs og lurer på hva hensikten er? Eller er du av de som kjenner på usikkerheten rundt gjennomføringen av medarbeidersamtalen eller ønsker en forbedring? Og er det noe spesielt man må tenke på nå som mange sitter på hjemmekontor?

Medarbeidersamtaler er et verktøy du har for å gi medarbeiderne de beste forutsetningene for å nå sitt fulle potensiale. God oppfølging av medarbeidere er essensielt for motivasjon og engasjement og alle de fordeler det fører med seg.

I denne halvtimen vil vi vise deg:

 • Hva er hensikten med medarbeidersamtaler?
 • Hva er forutsetningene for at medarbeidersamtalen skal bli verdifull?
 • Hvordan gjennomføre en vellykket medarbeidersamtale?
 • Hva er viktig ved utarbeidelse av en utviklingsplan?