God utvikling for Texcon

Texcon er inne i en meget god utvikling . Medlemsbutikkene er blant de mest lønnsomme i bransjen og hadde en samlet omsetningsøkning på 25,9 prosent i 2021.

Ove Hansrud

Årets Texcon medlem ble Skonnord på Ski.

Stadig nye medlemmer kommer til. I løpet av fjoråret økte antall Texcon-butikker fra 275 til 303, blant annet fordi mange som tidligere har drevet VIC-butikker har meldt seg inn. Derfor var medlemssamlingen som ble holdt på Hellerudsletta denne uken preget av positivitet og optimisme.

Årets Texcon – medlem

Skonnord i Ski er en av Texcon-medlemmene som har hatt en god utvikling de siste årene. Butikken drives i dag av tredje generasjon, Annikken Skonnord Bacher og Ole Henrik Bacher. Sammen med entusiastiske og dyktige medarbeidere gjorde de en formidabel jobb for å sikre driften og finne gode løsninger gjennom koronapandemien. De kom godt gjennom 2020 og hadde en sterk vekst i 2021. En utvikling som fortsetter i år. De ble derfor kåret til årets Texcon-medlem på samlingen på Hellerudsletta.

Årets nykommer: Trond Øveraas og Bettina Sæther

Årets nykommer

Her ble det også delt ut pris til årets nykommer, Øveraas på Hamar. En familiebedrift som drives av ekteparet Trond Øveras og Bettina Sæther. De gikk ut av VIC og ble medlem i fjor sommer, og har hatt en svært god start på tilværelsen som frittstående butikk og Texcon-medlem. Omsetningen i 2021 økte med 22 prosent og driftsmarginen gikk opp fra 9 til 11 prosent