Høstens kolleksjon fra Y.A.S – vakkert håndverk og gjennomtenkte stoffvalg

Det å tilby klær til kvinner handler ikke bare om å vise plagg de vil like. Det handler om å lytte til deres ønsker og krav og inspirere til det lille ekstra. Alle ønsker å føle seg inspirert og Y.A.S vil gjøre akkurat det.

Y.A.S ble etablert av BESTSELLER-familien i 2013, med en visjon om å presentere kvalitet og fasjonable plagg til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin klesstil. Foto: Leverandøren

AV: Bestseller AS

Y.A.S ble etablert av BESTSELLER-familien i 2013, med en visjon om å presentere kvalitet og fasjonable plagg til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin klesstil. Gjennom Y.A.S sine kolleksjoner tilbyr klesmerket alt fra essensielle hverdagsklassikere til enestående plagg for festlige anledninger.

Årets høstkolleksjon oser av femininitet og eleganse – i form av skreddersydde topper, kjoler og jumpsuits i gode kvaliteter og med vakre, håndlagede print. I tillegg byr den på et flott utvalg av ullkåper, ullgensere og ullcardigans i fine høsttoner som brun, mørkeblå og armygrønn. Kolleksjonen er ikke bare iøynefallende, men også svært anvendelig. Uansett hvilken look man foretrekker, har Y.A.S noe for enhver kvinne.

En smakebit av kolleksjonen:

Høstens kolleksjon fra Y.A.S – vakkert håndverk og gjennomtenkte stoffvalg. Foto: Leverandøren
Årets høstkolleksjon oser av femininitet og eleganse – i form av skreddersydde topper, kjoler og jumpsuits i gode kvaliteter og med vakre, håndlagede print. Foto: Leverandøren