Intervju med stylist Storm Pedersen: – Det er vanskelig å plukke ut bare tre trender, for det skjer mye for menn på motefronten

Vi har tatt en prat med stylist og en av Norges best kledde menn, Storm Pedersen, om hva vi kan forvente oss av den kommende høstsesongen.

Han har mer enn 15 års erfaring med styling, har vært fast stylist for Moods of Norway og er mannen bak den tidligere bloggen «The Daily Influencer». Og han er uten tvil en av Norges best kledde menn. Foto: Instagram/@stormpedersen

Av: Chili Publications

Han har mer enn 15 års erfaring med styling, har vært fast stylist for Moods of Norway under Oslo Runway og er mannen bak den tidligere bloggen «The Daily Influencer». Og han er uten tvil en av Norges best kledde menn.

Nå har Storm Pedersen startet landets første, rene mote- og livsstilsmagasin for menn, nemlig Pål Magazine. Her skriver han om mote, tilbehør, grooming, reise, teknologi med mer, og ønsker blant annet å inspirere og guide norske menn til hverdag og fest.

Vi har tatt en prat med Storm om hva vi kan forvente oss av den kommende høstsesongen.

ERFAREN STYLIST: Storm Pedersen er en av Norges mest erfarne stylister, og er naturligvis oppdatert på trender og tendenser. Foto: Instagram/@stormpedersen

Hva vil du si er høstens tre største herretrender?

– Det er nesten vanskelig å plukke ut bare tre trender, fordi det skjer mye for menn på motefronten om dagen. Men hvis jeg skal velge, må det være trendene jeg tenker er mest salgbare, som fargen brunt. Den går igjen i veldig mange visninger i alle mulige nyanser. Trenchcoat er også en massiv trend, både i ruter, ensfarget og i skinn, som blir det neste nye. Vi har også sett både ruter og pinstripes i klærne for denne sesongen, som vil fortsette i tyngre materialer til høsten.

Hvordan vil du style disse trendene?

– For tidlig høst ville jeg ha byttet ut allværsjakken med en god trenchcoat i ull, som holder deg passe varm, med kun en t-skjorte og en hoodie under. Den vil også holde deg varm på kalde vinterdager med lag på lag, som en enkel ulltrøye og en høyhalset strikkegenser til. Da kan du enkelt oppgradere garderoben med noe som vil vare i årevis, og samtidig være trendy. Ull er et av de mest tekniske materialene vi har. Det holder deg sval på varme dager og varm på kalde dager, så en investering i basic t-skjorter og lignende i ull er smart, og ikke minst lett å style.

FERSK REDAKTØR: Storm er redaktør i herremagasinet Pål Magazine, hvor han blant annet tipser og guider norske menn gjennom motejungelen. Foto: Instagram/@stormpedersen

Hva vil du selv investere i denne høsten?

– For meg selv ønsker jeg meg en enkel, skreddersydd frakk i skinn med belte i livet. Jeg liker å ta noen elementer fra trendbildet, men mikse det med hvem jeg selv er. Akkurat nå er jeg inne i en periode hvor jeg liker 70-talls rockestjerner som Mick Jagger med dype utringninger i silkeskjorter, masse smykker, smale skinnbukser og semskede, spisse Chelsea-boots. Da passer det å ta stilen videre inn i høsten med en skinnfrakk over, gjerne med en fet, sort hoodie under, som gjør at looken blir mer avslappet.