Slik kler du den trendy bryllupsgjesten

Dropp den romantiske kjolen og klassiske dressen, og heller gå for «pysj» eller shorts. Her er tipsene til hvordan plaggene styles.

Av: Chili Publications  Foto: produsenten

Det bugner av fine, romantiske og passende bryllupskjoler og dresser rundt om. Supertrendy blir gjesten derimot om de dropper kjolen og den klassiske dressen, og heller går for «pysjen» og shorts. Her er tipsene til hvordan plaggene styles.

Sexy i sett

Det matchende settet er like aktuelt denne sommeren som sist sommer. Og ikke uten grunn, med stikkord som anvendelig, behagelig og chic, er dette en garderobefavoritt som har kommet for å bli.

BRYLLUPSGJEST: Den supertrendy bryllupsgjesten vil neppe nøye seg med en klassisk sommerkjole til årets bryllup. Her er inspirasjon og tipsene som sørger for et plettfritt antrekk. Foto: Produsentene

Det finnes mange varianter, blomsterprint og stripete utgaver er noen av dem. Skal du i bryllup er det mye av stylingen og tilbehøret som avgjør om det blir pyntet nok.

Skyhøye hæler, og masse glamorøst tilbehør er stylinggrepene som skal til for å ta settet fra hverdag til fest. Også kvaliteten og fargevalget har mye å si for sluttresultatet og hvordan plaggene faller på kroppen. Her er kun det beste godt nok.

Pretty in pink

Den klassiske sommerdressen i lyse beigetoner eller lyseblått er evig aktuelt og aldri feil å investere i. Ønsker derimot bryllupsgjesten å skille seg ut, er det noen trender som står sterkere denne sommeren enn andre. Stikkordene er dekadent og leken middelhavsstil.

LIN-DRESS: For trendsetteren blant herrene er det sommerdressen som gjelder. Buksene er byttet ut med shorts og nyansene varierer fra lyse toner av blått, beige eller rosa. Foto: Produsenten

Pasteller er superhot for damer, og herrene er ikke dårligere. Den duse eller pudderrosa tonen herjer motebildet også her. Kombinerer du lyserosa med den italienskinspirert dandy-stilen har du en uimotståelig kombinasjon som helt sikkert vil vekke oppmerksomhet i hvilket som helst bryllup.

Styles med stråhatt, shorts, lofaers og smykker for en gjennomført look – sterkt inspirert av Amalfikysten og Capris sønner.