Texcon gjør gode butikker enda bedre

Texcon gir det du trenger for å kunne bli den beste og mest fargerike motebutikken der du holder til.

Hvis Texcon hadde vært en kjede, ville vi vært Norges nest største. Men Texcon er ikke en kjede, vi er et innkjøpssamarbeid, og det er nettopp det som gir oss større fremgang enn kjedene. Vi er lokale eiere, som er lidenskapelig opptatt av faget, og som er dønn til stede i våre egne butikker. Vi er opptatt av å skape resultater. Flere av Texcon-medlemmene eier og driver motebutikker som er blant de mest lønnsomme motebutikkene i Norge.

Fri konkurranse

Som medlem i Texcon snur du ulempene og truslene ved det å stå alene til en styrke. Du blir med i et felleskap som gir deg konkurransekraft og soliditet. Samtidig sikrer du deg de samme fordelene som kjedebutikkene har; merkevarene du trenger for å konkurrere, gode betalingsbetingelser, enklere administrasjon, høyere kompetanse og lavere kostnader på produkter og tjenester du trenger for å drive butikk.

Samlefakturaer forenkler hverdagen og styrker økonomien

Texcon mottar og betaler fakturaene for alt du bestiller fra leverandører og sender deg samlefakturaer. Dermed sparer du tid. Du reduserer antallet fakturaer inn til din butikk med 80 %. Samtidig blir det enklere for deg å holde oversikt over egen likviditet. På kjøpet får du gode kontantrabatter.

Les mer om innkjøpssamarbeidet

Merkevarene du trenger for å konkurrere

Kundene er lei av kjedelige kjedebutikker. De ønsker seg unike butikker, hvor lokale kjøpmenn har satt sitt preg på sortimentet. I Texcon får du muligheten til å skreddersy sortimentet og konkurrere proaktivt der du holder til. Som medlem i Texcon får du også tilgang til ferske, godt utarbeidede trendrapporter, to ganger årlig.

Les mer om merkevarene i Texcon

Texcon gir råd om konseptutvikling

Texcon hjelper deg å drive butikk. Du får hjelp til budsjettering og med optimalisering av innkjøp. Texcon kan dessuten gi deg gode råd om hvordan du kan videreutvikle butikken. Sammen lager vi en plan for fremtiden, som blant annet inneholder en merkevarestrategi. I tillegg til alt dette, får du også tilgang til gode råd om HMS, ansettelses- og leiekontrakter

Les mer om konseptutvikling

Gode fellesavtaler på alt du trenger

Texcon har en betydelig innkjøpskompetanse og forhandlingsmakt, som sikrer medlemmene gode og rimelige løsninger innenfor alt fra regnskapsføring til butikkinnredning og mobilabonnement.

Les mer om fellesavtaler

Venner du lærer av

Texcon er en møteplass, og et av våre strategiske kjerneområder er sosial samhørighet. I Texcon får du gode venner, som mer enn gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer med andre medlemmer.

Les om sosial samhørighet

Texcon hjelper deg å bli bærekraftig

Selv om Texcon verken produserer eller transporterer klær, er medlemmene opptatt av å bidra til å redusere tekstilbransjens fotavtrykk. I 2022 vil Texcon Miljøfyrtårn-sertifisere eget hovedkontor. Deretter legger vi til rette for at medlemmer kan gjøre det samme med sine butikker. Vi er også medlem av Handelens Miljøfond, som gjør det mulig å bruke plastposesalget til å redusere plastforsøpling.

I 2023 vil Texcon sørge for at medlemmene får en god oversikt over leverandørenes og kolleksjonenes miljøprofil.

Les mer om bærekraft

Bli med på suksessen

Texcon vokser, både når det gjelder omsetning, antall medlemmer og leverandører. Ta gjerne kontakt for en samtale om hvorvidt din butikk kan ha nytte av å bli med i samarbeidet. Ta kontakt med oss på telefon +47 22 13 64 70 eller e-post: Info@texcon.no.

Bli bedre kjent med Texcon her:

Bli med på suksessen!

Texcon vokser, både når det gjelder omsetning, antall medlemmer og leverandører.

Ta gjerne kontakt for en samtale om hvorvidt din butikk kan ha nytte av å bli med i samarbeidet.

Ta kontakt med oss på telefon +47 22 13 64 70 eller e-post: Info@texcon.no